Top
  >  Relatie   >  11 dingen waar mannen helemaal niets om geven tijdens de seks

mannen niets geven seks
Maak jij je tijdens een vrijpartij druk om dingen als vreemde geurtjes en rare geluiden? Dan moet je daar mee stoppen, want het verpest de pret tussen de lakens. Mannen zijn er echt niet mee bezig of jij nu wel of niet je benen hebt geschoren. Kortom, om de volgende 11 dingen geven mannen helemaal niets tijdens de seks.

 1. Geluiden die uit je vagina komen

  Vreemde seksgeluidjes zijn heel normaal. Het enige waardoor ze verschrikkelijk worden is door te stoppen met vrijen en iets te zeggen als: “Oh, man. Dat was walgelijk.” Want dat is het gewoon niet, dat is nu eenmaal het geluid dat geproduceerd wordt als je iets dat nat is in iets straks steekt.

 2. Kaal of harig

  Maak je je druk omdat je al een paar dagen niet geschoren hebt? Niet doen, voor mannen maakt het vaak weinig uit of je glad bent of behaard. Uiteraard heeft iedereen zo zijn eigen voorkeur, maar vergeet niet dat er ook mannen zijn die kicken op een oerwoud.

 3. Hoe lang het duurt voor je klaarkomt

  Als zijn benen na 30 minuten nog geen last hebben van kramp, hoef je je geen zorgen te maken over hoe lang het nog duurt voordat jij je hoogtepunt bereikt. Het enige dat een man nog een mannelijker gevoel geeft dan het laten klaarkomen van een vrouw, is in een berenvel en met een speer op jacht gaan. Aangezien dat niet meer nodig is, zorgt jou verwennen voor een oergevoel.

 4. Dat je een kontgat hebt

  Elk mens heeft een kontgat. Het zou pas vreemd zijn als je die niet hebt. Doe daarom ook niet raar over jouw kontgat. Wat je er voor de rest mee doet is je eigen keuze. Er zijn trouwens wel verschillende redenen waarom heteroseksuele mannen anale seks willen.

 5. Schreeuwen of muisstil

  Of je nou schreeuwend geniet van je hoogtepunt of juist heel stilletjes klaarkomt, maakt helemaal niet uit. De meeste mannen hebben er geen erg in hoe hard het geluid is dat je produceert. Het enige dat hij belangrijk vindt is dat je geniet.

 6. Een vagina die naar roosjes ruikt

  Het is niet de bedoeling dat je vagina naar een visfabriek ruikt, maar als je echt naar roosjes ruikt heb je waarschijnlijk ook een probleem. Een vagina hoort simpelweg naar een vagina te ruiken. De meeste mannen vinden het geen probleem hoe je beneden ruikt, zolang het maar hygiënisch is.

 7. Tips die het nog lekkerder maken

  Als er iets niet goed voelt of het moet wat langzamer of sneller, zeg er dan wat van. Geen man gaat zitten klagen over een beetje opbouwende kritiek. Zolang je maar niet gaat commanderen is het goed. Er is namelijk een groot verschil tussen kreunen: “Neuk me sneller” en schreeuwen: “Naar rechts, jij gek.”

 8. Je borsten

  Wees niet onzeker over je borsten. Hoe klein of groot ze ook zijn mannen vinden het geweldig als ze tijdens de daad heen en weer bewegen. Mocht je van al dat gestuiter een beetje last krijgen, houd je voorgevel dan gerust vast. Je bedpartner vindt het heel opwindend als je zelf aan je borsten zit.

 9. Orale seks hoeft niet altijd

  De meeste mannen vinden orale seks heerlijk. Toch heb je soms geen zin in een voorgerecht en wil je direct beginnen met het hoofdgerecht. Het is geen probleem om nee te zeggen tegen een pijpbeurt. Hij vindt het heus niet vervelend als jij meer zin hebt in het echte werk.

 10. Nat of droog

  Zoiets als te nat zijn bestaat niet. Ben je tijdens de seks juist kurkdroog? Dan is dat ook geen probleem, want daar heb je glijmiddel voor. Mocht je dat niet bij de hand hebben, dan werkt speeksel ook prima.

 11. Je seksgezicht

  Maak je niet druk om je seksgezicht. Mannen vinden het juist fijn als ze zien dat jij geniet. Overigens is de kans ook groot dat hij jouw gezichtsuitdrukkingen helemaal niet ziet. Hij is immers zelf druk bezig met het trekken van gekke bekken en zoals je ongetwijfeld weet kunnen mannen niet multitasken.

Foto: Ed Gregory