Top
  >  Familie   >  Doodzieke 3-jarige Isa heeft één wens: ze wil graag kaartjes ontvangen

Isa Mengers wil kaartjes
De 3-jarige Isa Mengers uit Winterswijk heeft een hersentumor en wordt helaas niet meer beter. Het doodzieke meisje heeft nog wel één wens: ze wil dolgraag kaartjes ontvangen.

2 jaar geleden ontdekten artsen een kwaadaardige hersentumor bij Isa. Vorig jaar leek ze de ziekte nog te overwinnen, maar inmiddels is alle hoop verdwenen. Sinds een maand is bekend dat de peuter de kanker niet zal overleven.

Moeder Monique en vader Edwin hebben hun dochter het slechte nieuws nog niet durven te vertellen. “Nee, we hebben het Isa niet verteld. Hoe vertel je zoiets aan een kind van 3? Maar ze voelt het”, laat Monique weten aan Omroep Gelderland.

Stuur Isa en Suus een kaartje!

De zieke Isa heeft nog een laatste wens. Het meisje wil heel graag kaartjes ontvangen voor zichzelf en haar grote zus Suus. De 8-jarige Suus maakt de ziekte van haar zusje heel bewust mee. Volgens Monique zijn haar dochters 2 handen op 1 buik.

Bij elk kaartje waarvan Isa de envelop afschuurt, straalt ze net als vroeger. Deze kleine vechter verdient dan ook postzakken vol kaartjes. Het adres van Isa en Suus Mengers is:
Haitsma Mulierweg 28
7101 CA Winterswijk

Update:

Doodzieke 3-jarige Isa ontvangt 15.000 kaartjes

Foto: Facebook