Top
  >  Familie   >  Film: Mother and Child


Mother and Child is een film over gemiste kansen, het grijpen van mogelijkheden en het maken van keuzes, maar het belangrijkste is de band tussen moeder en kind. Vanaf vandaag is deze ontroerende film in de bioscoop te vinden.

De film Mother and Child gaat over drie voor elkaar onbekende vrouwen, die door middel van adoptie met elkaar verbonden blijken. Lucy zoekt een kind, Karen is op zoek naar haar dochter en Elizabeth zoekt haar moeder.

Lucy (Kerry Harington) kan geen kinderen krijgen en wil graag een kindje adopteren om ervoor te zorgen dat haar man bij haar blijft.

Toen Karen (Annette Bening) 14 jaar was werd ze door haar moeder gedwongen haar kind af te staan. Tegen haar moeder in gaan durfde ze toen niet, maar ze heeft het kindje nooit kunnen vergeten. Na jarenlang moed verzameld te hebben en gesteund door haar nieuwe liefde, gaat de inmiddels 50-jarige Karen op zoek naar haar dochter.

Elizabeth (Naomi Watts), een echte carrièrevrouw, raakt zwanger van de man (Samuel L. Jackson) waarmee ze een affaire heeft. Voor het eerst in haar leven is ze benieuwd naar haar moeder die ze nooit gekend heeft en besluit ze op zoek te gaan.

Mother and Child is vanaf vandaag in de bioscoop te zien.

Trailer Mother and Child

https://www.youtube.com/watch?v=H87uMXAQzjc