Top
  >  Relatie   >  Gigolo inhuren is verstandig


Het inhuren van een gigolo vinden vrouwen tegenwoordig verstandig. De helft van de vrouwen noemt het betalen voor seks met een man verstandig en pok modern.

Singlessite vroeg 650 vrouwen naar hun mening over betaalde seks. De helft van die vrouwen zei vervolgens dat ze het inhuren van een man voor seks verstandig en modern vonden. 10 procent van de vrouwen huurde weleens een gigolo in, 20 procent overweegt serieus om dit te gaan doen. 40 procent van de vrouwen geeft bovendien aan weleens te fantaseren over betaalde seks.

Uit het onderzoek kwam ook naar voren wat vrouwen van een gigolo willen. Met stip bovenaan stond daar een massage met een ontspannen vrijpartij. Op nummer twee kwam een potje stevige seks, gevolgd door seks als nooit te voren. Ook het krijgen van een meervoudig orgasme en orale seks staan hoog op het verlanglijstje.

Prijs

Behoorlijke eisen dus, van de ondervraagde vrouwen. Maar hier hadden ze dan ook wel wat geld voor over. 28 procent van de vrouwen had maximaal 100 euro over voor een gigolo. 26 procent zou tussen de 100 en de 200 euro uitgeven en 7 procent wil maximaal 400 euro betalen voor seks. Een klein deel van de ondervraagde vrouwen had zelfs meer dan 400 euro over voor een gigolo.