Top
  >  Familie   >  13 grappige echo foto’s van baby’s

alles gaat nog steeds goed
De allereerste keer je kindje via een echo zien, is voor veel ouders een magisch moment. Want als mama is spe vragen we ons natuurlijk af wat er allemaal gaande is in onze buik. De volgende grappige echo foto’s van baby’s geven antwoord op deze vraag.

Tijdens je zwangerschap zie je je buik groeien, maar wat er binnenin gebeurd is eigenlijk een verrassing. Als de onderstaande echo foto’s een indicatie zijn, dan wordt er benden in ieder geval veel gechilld. Een beetje neuspeuteren en ander vingerwerk zijn favoriete bezigheden in de baarmoeder.

Alles gaat goed

alles gaat goed

Duidelijk een jongen

duidelijk een jongen

Is dat een vogel?

is dat een vogel

Alles gaat nog steeds goed

alles gaat nog steeds goed

I love Rock & Roll

i love rock n roll

Ik heb er genoeg van, mag ik er snel uit?

ik heb er genoeg van

Ik wil geen foto

ik wil geen foto

Ik zei geen foto

ik zei geen foto

Ik zit hier goed

ik zit hier goed

Dit kun je krijgen

dit kun je krijgen

Is dat een kat?

is dat een kat

Peace

peace

Zit iets in mijn neus

zit iets in mijn neus