Top
  >  Familie   >  Hartverscheurende video: ‘Lieve Puck, je blijft altijd bij ons’

Lieve Puck je blijft altijd bij ons
Voor een ouder is niets zo erg als het verliezen van een kind. De moeder en vader van baby Puck maakten dit helaas mee. Van deze hartverscheurende gebeurtenis maakten ze een aangrijpende video.

Na 3 jongens raakte Merel in verwachting van een dochter. De hele familie was dolblij, totdat de ouders na 37 weken zwangerschap het verschrikkelijke nieuws kregen dat Puck niet meer leefde. Het meisje is gestorven door een probleem met de navelstreng en de placenta. Hierdoor kreeg ze aan het einde geen zuurstof en voeding meer.

Merel moest bevallen van een doodgeboren baby. Puck was helemaal voldragen en woog 3.400 gram. Na de geboorte bleef het meisje een paar dagen bij haar familie. Volgens haar moeder leek ze sprekend op haar 3 broertjes.

Voor altijd in onze gedachten

De ouders hebben de dagen dat Puck thuis was gefilmd. Hiermee willen ze de herinnering aan hun dochter levend houden, zowel voor zichzelf als voor hun zoontjes. “De film is voor ons heel erg belangrijk en vormt een troost voor ons grote gemis en verdriet. We hebben besloten om een deel van de film te delen om mensen te vertellen over ons verdriet,” laat Merel weten.

Video offline

Vanwege de enorme belangstelling hebben de ouders van Puck besloten om de video niet meer openbaar te laten zien. Merel en Mark zijn overweldigd door alle reacties. Uit respect voor de familie hebben wij dan ook het filmpje niet meer toegevoegd aan ons artikel.