Top
  >  Relatie   >  Homostel ontdekt dat ze broers van elkaar zijn

Homostel broers
Een Brits homostel is erachter gekomen dat ze broers van elkaar zijn. Deze schokkende ontdekking vond plaats tijdens een tv-programma.

Paul en Lee ontmoetten elkaar jaren gelden op een datingsite en kregen een relatie. De mogelijke familieband tussen de mannen kwam pas aan het licht toen Paul de familie van Lee voor de eerste keer ontmoette. Er bleken wel opvallend veel gelijkenissen te zijn tussen hem en Ron, de ex-echtgenoot van de moeder van Lee.

Elkaar nog nooit gezien

Voordat de geliefden elkaar online leerden kennen, hadden de mannen elkaar nog nooit gezien. Toen Paul 18 maanden oud was, kwam hij in de pleegzorg terecht. Zijn moeder Ena was niet in staat om voor haar zoon te zorgen. Lee werd wel door de vrouw opgevoed.

Om alle twijfels weg te nemen, besloot het koppel om een DNA-test te doen bij The Jeremy Kyle Show. Voordat de uitslag bekend werd gemaakt vroeg de presentator aan Lee wat hij ervan zou vinden als de man met wie hij een seksuele relatie heeft en met wie hij wil trouwen zijn halfbroer blijkt te zijn? “Die gedachte zou me misselijk maken. Ik kan het niet beschrijven”, aldus Lee.

Relatie verbroken

Dan is het tijd voor de onthulling. Nadat de halfbroers de uitslag horen valt er een lange stilte. Volgens een woordvoerder van de show hebben Paul en Lee na het nieuws hun relatie verbroken. Als broers zijn de mannen naar eigen zeggen wel dichter bij elkaar gekomen.