Top
  >  Familie   >  4 kerstfilms voor 2012


Tijdens de feestdagen is het gezellig om samen met het gezin naar de bioscoop te gaan. Daarom staan hieronder 4 kerstfilms voor 2012 die je misschien wel op het grote witte doek wilt bekijken.

Helaas is het aanbod van kerstfilms in Nederland niet zo heel uitgebreid als in Amerika. Toch draaien er ook dit jaar tijdens de feestdagen een aantal leuke films in de bioscoop. Kijk daarom vooral even mee naar 4 kerstfilms voor 2012.

Rise of the Guardians

In deze animatiefilm nemen 4 kinderhelden het samen op tegen de kwade geest Pitch. Deze gemenerik wil namelijk de wereld laten onderdompelen in een eeuwige duisternis. De Kerstman, de paashaas, de tandenfee en de zandman helpen het jongetje Jack Frost om de geest met zijn plannen te laten stoppen.

Rise of the Guardians is sinds 28 november in de bioscoop te zien.

Niko 2 Family Affairs

In Niko 2 Family Affairs zien we het vervolg van rendierjongetje Niko en zijn avonturen. Deze keer hoopt het knuffeldiertje dat zijn ouders weer bij elkaar komen en dat ze samen een gezin worden. Helaas loopt dit niet goed af en krijgt hij te maken met een hoop ellende zoals een ontvoering.

Niko 2 Familiezaken draait vanaf 6 december in de bioscoop.

De groeten van Mike!

Mike ligt al maanden in het ziekenhuis en wil zo snel mogelijk naar huis. Maar als hij eindelijk beter is, komt zijn moeder hem niet ophalen. Jeugdzorg plaatst het jongetje daarom in een pleeggezin. Mike is het daar helemaal niet mee eens en vindt dat hij wel voor zichzelf kan zorgen. Helaas moet hij de dag voor Kerst naar een jeugdinstelling en loopt alles even anders dan gepland.
https://www.youtube.com/watch?v=Of9Wr8fbL_c”>https://www.youtube.com/watch?v=Of9Wr8fbL_c
De groeten van Mike! is vanaf 12 december te zien in de bioscoop.

Snow Men

De 10-jarige Billy is ervan overtuigd dat hij nog maar een aantal weken te leven heeft. Zijn vrienden willen er daarom zeker van zijn dat hij wordt genoemd in een wereldrecordboek. Ze proberen onder anderen zoveel mogelijk sneeuwpoppen te maken met zijn allen. Dankzij deze samenwerking merken ze pas dat vriendschap heel belangrijk en kostbaar is.
https://www.youtube.com/watch?v=yUq8VS6aa9U”>https://www.youtube.com/watch?v=yUq8VS6aa9U
Snow Men draait vanaf 1 januari in de bioscoop.