Top
  >  Familie   >  Koppel met 12 zonen krijgt misschien eindelijk een dochter

koppel 12 zonen krijgt dochter
Kateri en Jay Schwandt zijn de trotse ouders van 12 zonen. Het koppel verwacht over een paar maanden weer een baby. De grote vraag is natuurlijk of nummer 13 eindelijk een meisje of weer een jongetje wordt.

Kateri uit Rockford, in de Amerikaanse staat Michigan, is uitgerekend om op 9 mei te bevallen van haar 13de kind. De 39-jarige moeder heeft samen met haar man Jay al 12 zonen die tussen de 12 maanden en 22 jaar oud zijn. Het stel is katholiek en gebruikt geen voorbehoedsmiddelen, waardoor Kateri al haar halve leven zwanger is.

Moeder wil zoontje en vader wil dochtertje

Net als bij de vorige 12 bevallingen willen de ouders ook ditmaal het geslacht van hun baby niet weten. De zwangere vrouw hoopt zelf dat haar kindje wederom een zoon is. “Als het een meisje is, dan zouden we in shock zijn. Dat zouden we niet kunnen geloven. Een jongetje zou ons iets meer lucht geven. We weten wat we met jongens aanmoeten. Bij een meisje zouden we alles weer moeten leren”, vertelt ze aan Grand Rapids Press.

De kans dat het stel weer een zoontje krijgt is 1 op de 8.000. Gelukkig wil vader Jay het liefst een dochtertje. “Ik heb het wel gehad met al dat jongensgedoe. Ik heb het allemaal al een keer meegemaakt. In ons huis wordt alleen maar gestoeid en gaat het er ruw aan toe. Het zou ook erg leuk zijn om eens de meisjeskant te beleven” laat hij weten.