Top
  >  Relatie   >  Koppel krijgt 4 jaar na tragisch ongeluk hun droombruiloft

Koppel ongeluk droombruiloft 02
Sommige liefdesverhalen zijn ontzettend ontroerend. Zo ook het verhaal van Kelcie en Larry Ragsdale. Na een aantal tragedies, waaronder een heel zwaar ongeluk, heeft het koppel na 4 jaar eindelijk hun droombruiloft gekregen.

In 2007 kwam de moeder van Kelcie om bij een auto-ongeluk. Vanaf dat moment beloofde haar vriend Larry om voor altijd voor haar te zorgen. 3 jaar later besloot hij dan ook om zijn vriendin ten huwelijk te vragen in Disney, maar een paar dagen voor het aanzoek sloeg het noodlot toe. Larry werd aangereden door een dronken automobilist. Hij liep ernstige verwondingen en een hersenbeschadiging op en lag maanden in coma.

Koppel ongeluk droombruiloft 01
In augustus 2013 kreeg de nu inmiddels 25-jarige Larry eindelijk de kans om Kelcie alsnog ten huwelijk te vragen. Het aanzoek vond niet plaats in Disney, maar hij deed het wel met de ring die hij voor zijn ongeluk had gekocht. McKenzie, de zus van Kelcie, startte online een inzamelingsactie. In slechts 11 dagen werd 20.000 dollar gedoneerd voor de Disney bruiloft waarvan het koppel altijd al had gedroomd.

Koppel ongeluk droombruiloft 03
Op 4 september 2014 was het dan eindelijk zover. Kelcie en Larry gaven elkaar het jawoord in Disneyland in Californië. De dag werd een echt sprookje vol met liefde en verrassingen. “Het was magisch. Er zijn zoveel dingen gebeurd die we niet verwacht hadden. Mijn favoriete moment was het moment dat ik Larry zag en naar hem toe mocht lopen over het gangpad”, laat de 24-jarige bruid weten aan People.

Foto’s: White Rabbit Photo Boutique