Top
  >  Familie   >  Koppel misbruikt zoontje vanaf geboorte

Koppel misbruikt zoontje
In de Verenigde Staten moeten 2 mannen voor de rechter verschijnen vanwege kindermisbruik. Het koppel wordt er van verdacht hun zootje vanaf zijn geboorte te hebben misbruikt.

Mark J. Newton en zijn partner Peter Truong kregen in 2005 via een Russische draagmoeder een kind. Toen het jongetje slechts enkele dagen oud was begonnen de mannen hem te misbruiken. Ook reisden ze hun zoon, die nu 8 jaar is, de wereld over om hem aan te beiden voor seks.

Volgens de politie adopteerde het koppel het kind puur voor seksueel misbruik. De zaak kwam aan het licht toen in 2011 3 mannen werden gearresteerd voor het bezit van kinderpornografie. Newton, Truong en hun zoontje hadden de mannen in de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en Duitsland bezocht. Na een huiszoeking werden de mannen in Californië gearresteerd voor het verhandelen van hun zoon aan een wereldwijd pedofielennetwerk, meldt The Irrigator.

40 jaar gevangenisstraf

Volgens de rechter hadden de mannen het kind zo gehersenspoeld dat hij het seksueel misbruik normaal vond. Daarnaast was hij ook getraind om alles te ontkennen als hij ooit werd ondervraagd door de autoriteiten. Newton is inmiddels veroordeeld tot 40 jaar gevangenisstraf. Zijn partner Truong moet nog voor de rechtbank verschijnen.