Top
  >  Familie   >  Levensgevaarlijke baby yoga


Er bestaan veel vreemde sporten in de wereld, maar dit is misschien toch wel een van de raarste. Deze Russische vrouw geeft cursussen voor baby yoga op een wel heel aparte manier.

De Russische vrouw doet totaal niet voorzichtig met de kinderen tijdens de baby yoga. Ze schudt ze heen en weer en gooit ze over de kop. Soms laat ze het kind slingeren, terwijl ze de baby nog maar aan 1 voet vast houdt. Tijdens deze cursus wordt gebruik gemaakt van echte baby’s. De moeders zijn ervan overtuigd dat dit de beste manier is om hun kind gezond te houden.

Het filmpje begint met de vrouw die baby yoga voordoet met een baby van 2 weken oud wel te verstaan. Later kunnen de moeders proberen dezelfde trucjes uit te voeren met hun pas geboren kinderen. Door deze oefeningen te doen met baby’s, kunnen ze het shaken baby syndroom krijgen. Hierbij scheuren de adertjes in de hersens van het kind, waadoor het een hersenbloeding krijgt. Een kind hoeft maar een paar seconden zo hard door elkaar geschud te worden om dit te krijgen.

[pro-player width=’574′ height=’350′ type=’video’]tp://www.youtube.com/watch?v=T7ihdsjIqhI