Top
  >  Familie   >  Linda krijgt huwelijksaanzoek op haar allereerste Moederdag

huwelijksaanzoek Moederdag
Linda van de Ven, uit Veldhoven, zal haar allereerste Moederdag niet snel vergeten. Haar vriend Dennis Kaltenbagh vroeg haar ten huwelijk door hun 13 weken oude baby een truitje aan te trekken met daarop de grote vraag.

Op Moederdag moest Linda in bed blijven liggen, terwijl Dennis de verrassing voorbereidde. Toen ze naar benden mocht komen voor het ontbijt, lagen er allemaal rozenblaadjes op de trap. Aan het eind van het spoor stond haar vriend samen met hun baby. Het kleine mannetje had een truitje aan met de tekst: ‘Mama wil je met papa trouwen?’ Om het aanzoek nog romantischer te maken ging Dennis ook nog op zijn knieën.

Hoewel het stel al 6 jaar samen is, kwam het huwelijksaanzoek voor Linda toch totaal onverwacht. “We wonen sinds 2 jaar samen en hebben een zoontje. Natuurlijk wilde ik graag trouwen, maar ik had verwacht dat hij me over een jaar of 5 zou vragen. Onze liefde was in mijn ogen genoeg”, laat de dolblije moeder weten aan RTL Nieuws.

huwelijksaanzoek Moederdag 02

Overigens is dit niet de eerste keer dat Dennis zich van zijn romantische kant laat zien. Toen hij hoorde dat zijn vriendin zwanger was, verraste hij haar met een ontbijt en na de bevalling kreeg Linda een mooie ring. “Het leek me bijzonder om het vandaag te doen, het is haar eerste Moederdag. We hebben een zoontje van 13 weken, dus we zijn pas net vader en moeder”, vertelt de trotse papa.

Foto’s: Dennis Kaltenbagh