Top
  >  Relatie   >  Love & Marriage Beurs 2011 Utrecht


De Love & Marriage Beurs 2011 in Utrecht gaat op 12 en 13 maart weer van start in de Jaarbeurs. Op deze beurs kunnen ideeën opgedaan worden over allerlei zaken die met je trouwdag te maken hebben.

Op de Love & Marriage Beurs 2011 in Utrecht krijg je een compleet overzicht van alle nieuwe trends op het gebied van bruiloften. Denk aan mooie auto’s waarmee jij en je partner een spectaculaire entree zullen maken, maar ook een champagneproeverij, je wilt toch wel dat jouw gasten de juiste champagne drinken op het trouwfeest.

Voor suggesties over trouwjaponnen en kostuums, ben je hier ook op de goede plek. De bruidsmodeshow vindt 3 keer per dag plaats en hier worden de nieuwste collecties getoond van de bekende bruidsmodemerken waaronder Linea Rafaelli, Demetrios en Pronovias. Je kunt deze modeshow gebruiken om inspiratie op te doen, maar voor de echte geïnteresseerden heeft de Love & Marriage Beurs nog iets handigs bedacht. Alle jurken zijn genummerd en verwijzen naar de stands op de beurs.

Ideeën over bruidsboeketten, koetsen, trouwringen, groepsvervoer, feestlocaties en zelfs huwelijksreizen en bruidsreportages kun je hier ook opdoen. Je hoeft niet meer stad en land af te lopen op zoek naar inspiratie, want alles is hier onder één dak. Naast het feit dat deze dag van pas komt bij de voorbereiding van jullie grote dag, is het ook een dagje uit voor jou en je partner.

De Love & Marriage Beurs 2011 in Jaarbeurs Utrecht op zaterdag 12 en zondag 13 maart. Het is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en kaarten kosten 14,50 euro per persoon.