Top
  >  Relatie   >  Man heeft 100 orgasmes per dag door medische aandoening

man heeft 100 orgasmes per dag
Hoewel wij soms denken dat mannen geen genoeg kunnen krijgen van seks is het voor Dale Decker een ware hel. Door een medische aandoening krijgt de man ongeveer 100 ongewilde orgasmes per dag.

Sinds september 2012 heeft Dale, uit de Amerikaanse staat Wisconsin, continu last van orgasmes. Het begon allemaal toen hij een bank optilde en daarbij zijn ruggenwervel verschoof. In de ambulance op weg naar het ziekenhuis kwam hij 5 maal klaar. De 37-jarige man bleek plotseling te lijden aan het persistent sexual arousal syndrome, waardoor hij voortdurend seksueel opgewonden is.

Aandoening verpest zijn leven

Door zijn aandoening durft Dale nog amper de deur uit en is hij zijn werk kwijtgeraakt. Ook staat zijn huwelijk met zijn echtgenote April onder druk. Dat komt door alle spanning, maar ook doordat ze nog amper seks hebben. Daarnaast heeft hij ook geen goede band met zijn zonen van 12 en 11 jaar. Door de ziekte kan hij niet dezelfde doodgewone dingen doen als elke andere vader.

De man heeft dan ook erom veel last van zijn ziekte en noemt het walgelijk. Tijdens de begrafenis van zijn vader kwam Dale bijvoorbeeld 9 keer klaar toen hij naast de kist stond en dat terwijl zijn hele familie toekeek. Dat was voor hem zo’n verschrikkelijk ervaring dat hij eigenlijk nooit meer een orgasme wil.

Vrouwen met persistent sexual arousal syndrome

Dale is wanhopig op zoek naar hulp. In de medische wereld is het persistent sexual arousal syndrome alleen nog niet zo lang bekend. Daarnaast komt het vaker voor bij vrouwen. Zo kreeg Heather McCuen er last van tijdens haar zwangerschap en Gretchen Molannen pleegde zelfs zelfmoord door de aandoening.