Top
  >  Relatie   >  Man organiseert bruiloft opnieuw voor echtgenote met geheugenverlies

Justice en Jeremy Stamper
Justice en Jeremy Stamper waren slechts 19 dagen getrouwd toen het noodlot toesloeg. Justice kreeg een ongeluk en verloor een gedeelte van haar geheugen. Van haar bruiloft kan ze zich niets meer herinneren en daarom organiseert haar man deze dag opnieuw.

Op 1 augustus 2014 stapten de 20-jarige Justice en 21-jarige Jeremy in het huwelijksbootje. De bruid regelde het huwelijk tot in de puntjes, zodat het een dag werd om nooit te vergeten. Maar op 20 augustus raakte Justice betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Ze overleefde het ternauwernood en verloor al haar herinneringen aan de weken daarvoor. Van haar bruiloft kon ze zich dan ook niets meer herinneren.

Het laatste dat ze zich kon herinneren was het huwelijksaanzoek. Dat Justice haar grote dag niet meer kon herinneren deed haar heel veel pijn. Pas na anderhalve maand durfde ze het aan Jeremy te vertellen. “Ze zei tegen me: Ik wil niet dat je boos wordt, maar ik kan me de bruiloft niet meer herinneren”, vertelt Jeremy.
bruiloft opnieuw echtgenote geheugenverlies
Natuurlijk was Jeremy van slag door het nieuws, maar hij zei ook gelijk dan gaan we het opnieuw doen. Hij is nu druk bezig met het plannen van een huwelijk op 1 augustus 2015. Met behulp van familie, vrienden en een geldinzamelingsactie moet het een geweldige dag worden.

In tegenstelling tot de eerste bruiloft regelt Jeremy ditmaal alles. Justice heeft sinds het ongeluk een posttraumatische stressstoornis en wordt daarvoor behandeld. “Onze eerste bruiloft was prachtig en perfect, maar dit keer wil ik dat Justice echt wordt weggeblazen. Dat verdient ze”, laat hij weten.