Top
  >  Relatie   >  Man verrast vriendin met teddybeer uit haar jeugd

Man verrast vriendin met teddybeer uit haar jeugd
Bijna iedereen heeft als kind wel een knuffel gehad die je echt niet kon missen. Dit geldt ook voor Jessica, de verloofde van Vas Alli. Hij verraste zijn vriendin met Whitey, de teddybeer uit haar jeugd.

Afgelopen Kerst wilde Vas Alli zijn Jessica iets heel moois geven. Het moest iets zijn wat ze absoluut niet zou verwachten en het moest in de buurt komen van zijn huwelijksaanzoek op kerstavond 2012. Hij besloot daarom haar grote jeugdliefde Whitey op te zoeken. De moeder van Jessica kreeg de teddybeer tijdens haar baby shower, waardoor de knuffel ouder is dan haar dochter.

Na een zoektocht van een maand en het bekijken van 10.000 teddyberen online had Vas gevonden wat hij nodig had. Whitey was alleen totaal geruïneerd. Het lijf en het hoofd van de knuffel zaten niet meer aan elkaar, hij miste zijn neus en ogen en de helft van zijn vulling was verdwenen. Vas nam Whitey mee naar het Secaucus Doll and Teddy Bear Hospital en na een week zag de knuffel er weer uit als nieuw.

In de onderstaande video kun je zien hoe Jessica reageert als zij het cadeau krijgt. Volgens Vas had ze eerst niet direct door wie de beer was en hoopte ze dat er nog een Louis Vuitton tas onder zat. Maar zodra ze de teddybeer herkent, is ze zielsgelukkig!

Video van Jessica en haar teddybeer