Top
  >  Relatie   >  Man zoekt naamgenoot ex-vriendin voor gratis wereldreis

Man zoekt naamgenoot ex wereldreis
Heet je Elizabeth Gallagher dan kun je binnenkort weleens een gratis wereldreis gaan maken. Een man is namelijk op zoek naar een vrouw met die naam om haar het vliegticket van zijn ex-vriendin cadeau te doen.

De relatie van Jordan Axani en zijn vriendin Elizabeth Gallagher liep onlangs op de klippen. De 28-jarige Canadese man uit Toronto had afgelopen maart alleen al de tickets geboekt voor een wereldreis met zijn ex. Hij kan de vakantie niet annuleren en het Around the World vliegticket op een andere naam zetten is niet mogelijk. Jordan wil het betaalde ticket niet verloren laten gaan en is daarom hard op zoek naar een vrouw die Elizabeth Gallagher heet en een Canadees paspoort heeft.

De wereldreis begint op 21 december in New York en duurt 3 weken. Daarna staan Milaan, Praag, Parijs, Bangkok, New Delhi en de terugvlucht naar Toronto op de planning. Voor dit geweldige vliegticket zegt Jordan dat hij niets terug hoeft. Hij is niet op zoek naar een levenspartner, romantiek of drugs. Daarnaast is zijn nieuwe peispartner ook niet verplicht om met hem te reizen, maar hun wegen hoeven ook niet per se te scheiden. Wat hij wel graag wil, is dat de gelukkige Elizabeth Gallagher in de toekomst ook iets goeds doet voor iemand anders.

Wie wordt de gelukkige Elizabeth Gallagher?

Inmiddels heeft Jordan duizenden e-mails gehad op zijn oproep op de website Reddit. Tussen de mailtjes zaten ook een aantal reacties van Canadese vrouwen met de naam Elizabeth Gallagher. Het lijkt er dan ook op dat hij iemand heel blij kan gaan maken met het prachtige Around the World vliegticket.