Top
  >  Relatie   >  Mannen accepteren lesbische affaire eerder


Mocht je vreemdgaan en je man willen behouden, heb je meer kans als je het bed gedeeld hebt met een vrouw. Mannen zijn namelijk eerder bereid hun vrouw te vergeven als ze een lesbische affaire hebben gehad, dan wanneer ze met een andere man het bed in zijn gedoken.

Uit een onderzoek van een psycholoog van de universiteit van Texas blijkt dat helft van de mannen het accepteert als hun partner vreemd is gegaan met een vrouw. De 700 deelnemende studenten moesten zich een seksuele en romantische relatie van 3 maanden inbeelden, waarna hen gevraagd werd hoe ze zouden reageren als hun partner vreemd zou gaan.

Maar niet alle deelnemers werd hetzelfde verteld. The Times of India meldt dat een groep te horen kreeg dat hun partner met een man was vreemdgegaan en een andere werd verteld dat hun vriendin met een vrouw was vreemdgegaan.

Maar 22 procent van de mannen gaf aan dat hij zijn relatie niet zou opgeven als zijn vriendin vreemd is gegaan met een man. Voor vrouwen met lesbische gevoelens is de kans een stuk groter dat ze niet op straat worden gezet, want de helft van de mannen gaat dan door met de relatie.