Top
  >  Relatie   >  Mannen dumpen te dikke vriendin


Dames die hun vriend willen behouden moeten uitkijken met koekjes. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mannen hun te dikke vriendin dumpen.

Bijna de helft van de mannen dumpt zijn vriendin als zij volgens hem te dik wordt. Bij de vrouwen zet 20 procent een punt achter haar relatie als haar partner aankomt. Dit blijkt uit een onderzoek van de Amerikaanse websites of AskMen en Cosmopolitan onder 70.000 deelnemers.

Verder werd uit de studie ook duidelijk dat een derde van de mannen vindt dat vrouwen aftakelen vanaf hun veertigste en een kwart vindt dat vrouwen minder aanstekelijk worden na hun vijftigste. De meeste vrouwen vinden ook dat mannen er minder goed gaan uitzien naarmate zij ouder worden. Toch gaf 23 procent aan dat zij geloven dat een man zijn goede looks nooit verliest.

Aantal sekspartners

Daarnaast kregen de ondervraagden een aantal seksuele vragen voor hun kiezen. Hieruit kwam naar voren dat mannen het vaakst liegen over het aantal sekspartners dat zij hebben gehad. Ook vindt 42 procent van de mannen dat een vrouw een losbandig seksleven lijdt als ze met meer dan 10 mannen het bed heeft gedeeld. Ongeveer hetzelfde percentage vrouwen vindt dat dit bij een man het geval is als hij met meer dat 20 vrouwen tussen de lakens heeft gelegen.

Ook onthulden tweederde van de mannen soms te fantaseren over de vriendinnen van zijn partner. Bij de vrouwen doet een derde dit ook weleens over de vrienden van hun man. Tot slot liet 51 procent van de mannen weten dat zij beter bediend willen worden in de slaapkamer, terwijl slechts 18 procent van de vrouwen dit wenst van haar vriend.