Top
  >  Relatie   >  Mannen liegen tijdens het winkelen tegen hun vrouw


Als je in een pashokje twijfelt over een outfit, vraag dan geen advies aan je man. Uit een Engels onderzoek is gebleken dat vrouwen jaarlijks 2,5 miljard euro uitgeeft aan kleding dat eigenlijk te strak zit. Dit komt doordat veel mannen tijdens het winkelen liegen tegen hun vrouw. 

De Daily Mail meldde dat 70 procent van de mannen toegeeft te liegen als zij aan het winkelen zijn met hun vrouw. Mannen liegen namelijk liever tegen hun partner, dan dat zij haar gevoelens kwetsen. Ze durven dus niet te zeggen dat de billen van hun vrouw te dik is voor een kledingstuk. 1 op de 10 mannen is bang dat hun partner overstuur raakt door de waarheid. 25 procent van de mannen liegt puur uit egoïsme. Ze zeggen maar dat het leuk staat zodat ze eerder klaar zijn met winkelen.

Opvallend genoeg denkt 70 procent van de dames dat hun man eerlijk commentaar geeft over de kleding die zij willen kopen. 8 op de 10 vrouwen wil ook liever de waarheid horen. Wij worden liever geconfronteerd met de harde waarheid, dan dat wij geld uitgeven aan kleding dat niet past.