Top
  >  Relatie   >  Mannen vinden persoonlijkheid aantrekkelijk bij vrouwen

persoonlijkheid vrouwen
Opgelet, vergeet de schoonheidsidealen als grote borsten en een slank lichaam! De man van nu wilt een vrouw met een leuke persoonlijkheid.

Uit een onderzoek is gebleken dat mannen een vrouw met een leuke persoonlijkheid en een mooi gezicht het aantrekkelijkst vinden. Grote borsten en een superslank lichaam vinden zij helemaal niet zo belangrijk. Volgens de ondervraagde heren zij het juist de vrouwen die deze schoonheididealen belangrijk vinden en moeten zij niet zo twijfelen over hun uiterlijk.

Mannen vallen vooral op vrouwen met een mooi gezicht. Zo vindt 86 procent van de heren het gezicht het belangrijkste, wilt 16 procent alleen maar een superslanke dame en valt 8 procent op grote borsten.

Geen enkele man noemde het uiterlijk van een vrouw als belangrijkste factor om voor haar te vallen. 24 procent van de heren gaat voor persoonlijkheid en de overige 76 procent vindt uiterlijk en persoonlijkheid even belangrijk. Mannen zoeken vooral een vrouw waarmee ze kunnen lachen en die hen goed behandelt.