Top
  >  Relatie   >  Mannen willen niet vaker seks dan wij

Mannen-willen-niet-vaker-se
Misschien geloof je weinig van dit artikel, maar volgens een recent onderzoek blijkt toch echt dat mannen niet vaker seks willen dan wij. Zij gebruiken namelijk vaker een excuus dan ons om een vrijpartij in de slaapkamer te kunnen ontwijken.

Een Britse apotheekketen onderzocht het seksleven van 1.922 mannen, met verschillende leeftijden boven de 18 jaar, die al lang samen zijn met hun partner. Vreemd genoeg heeft 62 procent hiervan aangegeven dat niet hun vrouw maar wel zij meer excuses gebruiken om de lakens niet te hoeven delen. Natuurlijk durven mannen niet meteen te zeggen tegen ons te zeggen dat zij niet vaker seks willen dan wij. Toch hebben zij wel een top 5 van cliché smoesjes om intimiteit te ontwijken zoals ik ben te moe of ik heb teveel gegeten.

De Daily Mail schrijft dat er in het onderzoek ook werd gevraagd naar de achterliggende reden van mannen voor de seksuele afwijzing van hun vrouw. Toen gaf 38 procent aan dat zij zich eigenlijk heel onzeker voelen over hun lichaam en durfde 35 procent toe te geven dat het libido simpelweg te laag was. Verder wilde 42 procent vertellen dat hun behoefte al wordt bevredigd als zij 1 keer in de 14 dagen intiem zijn en vind 25 procent zelfs het hebben van 1 keer seks in de maand al meer dan genoeg.

Top 5 cliché excuses voor een vrijpartij

  1. Te moe
  2. Stress van het werk
  3. Hoofdpijn
  4. Teveel gegeten
  5. Kijken naar een interessant tv-programma