Top
  >  Relatie   >  Medische aandoening zorgt ervoor dat vrouw continu orgasmes krijgt

Medische aandoening vrouw continu orgasmes krijgt
Heather McCuen kampt met een medische aandoening die niet heel veel voorkomt. De vrouw is namelijk altijd opgewonden waardoor ze continu orgasmes krijgt.

De 40-jarige Heather McCuen uit de Amerikaanse staat South Carolina lijdt aan het persistent genital arousal disorder (PGAD). De aandoening, die pas in 2001 werd ontdekt, zorgt ervoor dat mensen zich voortdurend seksueel opgewonden voelen. Patiënten hebben hierdoor oncontroleerbare orgasmes die geen verband houden met gevoelens van liefde of lust.

Bij Heather McCuen begonnen de klachten tijdens haar zwangerschap. De vrouw moet constant masturberen om haar lichaam onder controle te houden. Ook slaapt ze door het syndroom niet meer in hetzelfde bed als haar man. Verder kan ze heel weinig in het huishouden doen. De trillingen die vrijkomen tijdens het schoonmaken zorgen ervoor dat de vrouw hevig schokkend klaarkomt.

Dag en nacht klaarkomen is levende hel

Heather is alle behalve blij met de aandoening. “De hele dag klaarkomen lijkt misschien leuk, maar voor mij is het een levende hel. Vroeger hadden mijn man en ik geweldige seks. Nu doen we het nooit meer, want als we seks hebben kom ik dagenlang klaar,” vertelt de vrouw aan The Sun.

Ze heeft dan ook al van alles geprobeerd op van PGAD af te komen. Ze heeft zich laten injecteren met botox, antidepressiva geslikt en onderging zelfs elektroshocktherapie. Alle benadelingen kosten ruim 7.000 euro, maar leverden helaas niets op. Op een gegeven moment was Heather zo ten einde raad dat ze geen andere uitweg meer zag dan zelfmoord. Gelukkig is ze dat stadium voorbij en wil ze nu niets liever dan haar gewone leven terug.

Vrouw pleegt zelfmoord om PGAD

In 2012 pleegde de Amerikaanse Gretchen Molannen zelfmoord omdat ze al jaren leed aan PGAD. Door de aandoening kon ze geen normaal leven meer leiden. Zo kwam de vrouw een keer maar liefst 50 maal achter elkaar klaar.