Top
  >  Relatie   >  Menstruatiearmband waarschuwt mannen


Veel vrouwen zijn tijdens hun menstruatie wat gevoeliger dan normaal. Voor mannen is dit niet altijd even prettig en om ze te waarschuwen dat de tijd van de maand eraan komt is er een menstruatiearmband uitgevonden.

Tijdens de menstruatiecyclus heeft de vrouw last van veranderingen in de lichaamstemperatuur. De armband zou deze kleine veranderingen in lichaamstemperatuur opmerken en verkleuren bij verandering. Karl Dorn bedacht de menstruatiearmband en hoopt met zijn prototype een uitvinderswedstrijd te winnen.

De 43-jarige bedenker van de Help for Husbands armband kwam op het idee toen hij met wat vrienden huwelijksproblemen aan het bespreken was in de kroeg. Blijkbaar vindt hij het huwelijk een stuk zwaarder als zijn vrouw ongesteld is, want dit bracht hem op het idee mee te doen aan een uitvinderswedstrijd. De armband zou ervoor moeten zorgen dat de man tijdens de menstruatieperiode van zijn vrouw wat meer begrip kan opbrengen.

Helaas is de menstruatiearmband nog niet te koop in de winkel, dus we zullen het nog even moeten doen met mannen die niet gewaarschuwd zijn voor prikkelbaar gedrag.