Top
  >  Familie   >  Mexicaanse vrouw zwanger van negenling


Een Mexicaanse vrouw, die onlangs al bevallen is van een drieling, zal binnenkort bevallen van een negenling. Daar moeten de meeste vrouwen niet aan denken. 1 kind per keer ter wereld brengen is al zwaar genoeg!

Karla Vanessa Perez Castaneda heeft naast de drieling ook nog een zoontje van 5 jaar. Alsof dat nog niet genoeg is, onderging de vrouw een vruchtbaarheidsbehandeling en is zij zwanger geworden van een negenling.

Rond 20 mei zal de vrouw door middel van een keizersnee 6 meisjes en 3 jongens ter wereld brengen. Als alle kinderen levend geboren worden, is Karla de eerste moeder ter wereld met een negenling. Het is wel vaker voorgekomen dat vrouwen zwanger waren van 9 baby’s, maar ze zijn nooit allemaal levend geboren. Ook breekt de Mexicaanse hiermee het record van de Amerikaanse Octomom, die een aantal jaar geleden beviel van 8 baby’s.

Financiën

Als alles goed gaat, zal de Karla Vanessa Perez Castaneda moeder zijn van maar liefst 13 kinderen. Hierdoor zullen zij in grote financiële problemen raken, omdat de vrouw werkloos is en haar man niet veel verdient met zijn baan als muzikant. Het grote gezin zou onmogelijk kunnen rondkomen van de lage inkomsten. Lokale autoriteiten hebben een oproep gedaan om peetvaders- en moeders te werven voor de negenling.

Update
Volgens de Mexicaanse autoriteiten heeft Karla Vanessa Perez Castaneda gelogen en is ze niet in verwachting van een negenling. Ook heeft ze in het verleden geen drieling gehad!