Top
  >  Familie   >  Moeder slaat 4-jarig zoontje dood omdat ze denkt dat hij homo is

Moeder slaat 4 jarig zoontje dood omdat ze denkt dat hij homo is
Een moeder uit de Amerikaanse staat Oregon heeft haar 4-jarig zoontje doodgeslagen omdat ze dacht dat hij homo was. Volgens Jessica Dutro vertoonde het jongetje namelijk homo-trekjes.

De 4 jaar oude Zachary Dutro-Boggess is door zijn 25-jarige moeder vermoord omdat ze het walgelijk vond dat hij homoseksueel gedrag vertoonde. Als straf sloegen zij en haar 24-jarige vriend Brian Canady het kind. Hierna stortte de kleuter in en lieten ze hem voor oud vuil liggen. Enkele dagen later raakte het jongetje bewusteloos en belde de moeder het alarmnummer. Dit werd afgelopen donderdag bekendgemaakt tijdens de rechtszaak.

Op 14 augustus 2012 werd Zachary door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar stelden de artsen vast dat het jongetje zware verwondingen had in zijn buik en dat zijn ingewanden waren gescheurd waardoor er een infectie was ontstaan. 2 dagen later werd het kind van de beaming afgehaald en overleed hij. Volgens één van de artsen kwam de hulp voor Zachary veel te laat, omdat hij in wezen al dood was toen hij werd binnengebracht.

Hij loopt en praat als een homo

Tijdens de rechtszaak tegen Jessica Dutro werd onder meer een Facebook bericht als bewijs gebruikt. De moeder had aan haar vriend geschreven dat ze heel boos was op Zachary en dat ze er genoeg van had. “Hij loopt en praat als een homo, bah. Je moet hier echt iets aan doen,” liet ze Brian Canady weten.

Naast Zachary werden ook zijn zusje van 7 en zijn 3 jaar oude broertje mishandeld. De 3-jarige had onder meer 5 gebroken ribben. Jessica Dutro staat nu terecht wegens de moord op haar zoontje en Brian Canady is beschuldigd van medeplichtigheid.

Foto’s van Washington County Sheriff