Top
  >  Familie   >  Moeder zet pestfilmpje op Facebook


Een Belgische moeder uit Tielt heeft een pestfilmpje op Facebook geplaatst waarop te zien is hoe haar dochter gepest, geslagen en geschopt wordt. Ze probeert hiermee pesten onder de aandacht te krijgen.

In het filmpje is te zien hoe de 13-jarige Kayleigh van de in Roeselare school gepest wordt door medeleerlingen. Terwijl ze op haar laatste schooldag op de bus aan het wachten is, wordt ze geschopt, geslagen en aan haar haren getrokken. De pesters hadden hun laffe daad gefilmd en op Youtube geplaatst. “Als een herinnering voor later,” zegt 1 van de 6 pesters.

De video is inmiddels van Youtube verwijderd, maar de moeder van het meisje heeft het pestfilmpje nog kunnen onderscheppen. Zij plaatste het op Facebook om zo aandacht te krijgen voor het probleem. Het filmpje is inmiddels al tienduizenden keren gedeeld en iedereen reageert volslagen.

Onderzoek

De ouders van het slachtoffer hebben een klacht ingediend bij de school en bij de politie. Zij zijn nu bezig met een onderzoek naar de feiten. De school heeft gezegd dat zij maatregelen zullen treffen tegen de pesters.