Top
  >  Algemeen   >  Oppas laat kind verkrachten en martelen voor drugs


In Amerika heeft een oppas een kind van 3 jaar uitgeleend aan 2 mannen in de ruil voor drugs. De mannen hebben het jongetje vervolgens verkracht en gemarteld.

De 43-jarige oppas Jennifer Chapman, uit Oklahoma, heeft de 3-jarige zoon van haar vriendin Leana Lauck aan 2 mannen aangeboden voor seks om zo aan drugs te komen. Het duo nam het kindje mee en verkrachte en mishandelde hem. Volgens de politie lieten de mannen de peuter bleekwater drinken en verminkten ze hem met chemische zuren. Ook hingen ze hem met een hondenhalsband aan het plafond en werd zijn hoofdje zwaar verminkt.

Na de mishandeling en de verkrachting brachten de mannen het kindje na een aantal uur terug naar de oppas. Toen de 31-jarige moeder haar zoontje vervolgens zag, bracht zij hem niet direct naar het ziekenhuis. In plaats daarvan besloot ze om eerst samen met Chapman van de drugs te genieten. Het duurde in totaal 18 uur voordat Lauck haar zoon naar het ziekenhuis bracht.

De peuter is opgenomen in het Children’s Hospital in Oklahoma City. De behandelend artsen van het jongetje vrezen dat hij onder andere een hersenbeschadiging overhoudt aan de mishandelingen. Zowel de moeder als de oppas van het kind zijn aangeklaagd voor kinderverwaarlozing.