Top
  >  Familie   >  Ouders delen excuusbrief en oordopjes uit tijdens eerste vlucht baby

Ouders excuusbrief oordopjes vlucht baby
Ouders die ooit in het vliegtuig zijn gestapt met een baby of een peuter weten als geen ander dat kinderen het vaak op een huilen of gillen zetten. De ouders van Madeline namen daarom alvast het zekere voor het onzekere en deelden een excuusbrief en oordopjes uit tijdens de eerste vlucht van hun baby.

De vader en moeder van Madeline maakten zich zorgen om de allereerste vliegreis van hun bijna 1-jarige dochter. Om hun medepassagiers een zo comfortabel mogelijke vlucht te bezorgen, bedachten ze een ludieke actie. Ze gaven iedereen een goodiebag met daarin oordopjes, snoepjes en een schattig en briljant excuusbriefje van hun dochtertje.

Excuusbrief van baby Madeline

excuusbrief en oordopjes vlucht baby

Hi vreemdeling!

Mijn naam is Madeline. Op 17 december word ik 1 jaar en dit is mijn eerste vlucht. Ik probeer me op mijn allerbest te gedragen, maar ik bied alvast mijn excuses aan mocht ik mijn geduld verliezen, bang worden of pijn in mijn oren krijgen. Mijn mama en papa hebben deze goodiebag met wat lekkers voor jullie samengesteld. Er zitten ook oordopjes in, mocht mijn eerste publiekelijke serenade niet in goede aarde vallen.

Heb een goede vlucht!

Foto’s: Adam Selwood en Imgur