Top
  >  Familie   >  Ouders kondigen met trots de komst van hun 18de kind aan

ouders 18 kinderen
De Engelse ouders Sue en Noel Radford zijn dol op kinderen. Met maar liefst 17 kinderen zijn ze al het grootste gezin van Engeland, maar het stel weet van geen ophouden. Want over een paar maanden verwachten ze baby nummer 18!

De 39-jarige Sue en 43-jarige Noel, uit de Engelse plaats Morecambe, worden binnenkort de troste ouders van hun 18de spruit. Sue is nu 14 weken zwanger en het ongeboren kindje maakt het goed. Het stel is ontzettend blij en noemt dit geschenk in een interview met The Sun “het perfecte kerstcadeau.”

Het koppel leerde elkaar kennen op de middelbare school. Sue werd op haar 14de voor het eerst zwanger. Ze beviel toen van zoon Chris, die nu inmiddels 25 is. Daarna volgden Sophie (21), Chloe (19), Jack (17), Daniel (15), Luke (14), Millie (13), Katie (12), James (11), Ellie (9), Aimee (8), Josh (7), Max (6), Tilly (4), Oscar (3) en Casper (2).

Baby nummer 18 is de laatste

Afgelopen juli werd hun 17de kindje geboren. Het jongetje werd helaas na een zwangerschap van 21 weken doodgeboren. Hij kreeg de naam Alfie en Sue en Noel beschouwen het jongetje als hun 17de kind, waardoor nu de 18de op komst is.

Volgens de vader en moeder zijn alle kinderen heel erg blij en benieuwd naar de komst van hun nieuwe broertje of zusjes. Ondanks dat de hele familie erom gelukkig is, laten de ouders wel weten dat deze baby echt de allerlaatste is.