Top
  >  Familie   >  Peuter staat in open raam op 8ste verdieping

Peuter staat in open raam
Zodra ouders even niet opletten doen kinderen soms de meest gevaarlijke dingen. Zo staat de peuter uit de onderstaande video heen en weer te draaien in een open raam op de 8ste verdieping.

In het choquerende filmpje is te zien hoe Vadik staat te spelen op de rand van een raam op de 8ste etage van een flatgebouw in het Russische Miass. Zonder enige vorm van angst staat de peuter in het raamkozijn en op een gegeven moment lijkt hij bijna te vallen. Terwijl het jongetje daar staat, zijn zijn ouders in geen velden of wegen te bekennen.

Ooggetuigen die in een gebouw aan de overkant wonen zagen alles gebeuren en waarschuwden direct de politie. De Russische media meldt dat de agenten pas na 15 minuten arriveerden en tegen die tijd zat het kind alweer binnen. Zijn ouders verklaarden aan de politie dat ze een normaal gezin zonder problemen zijn. Toen Vadik in het raamkozijn stond, waren zijn ouders in een andere kamer de meubels aan het verplaatsen omdat ze net verhuisd waren. Volgens zijn vader was de peuter eigenhandig via de eettafel in het open raam geklommen.