Top
  >  Familie   >  Populaire sinterklaascadeaus

sinterklaascadeaus
Hoewel Sinterklaas nog niet in Nederland is gearriveerd, zijn de pakjespieten alweer druk op zoek naar sinterklaascadeaus. Vrouwblog zocht uit welke sinterklaascadeaus dit jaar het populairst zijn.

Veel pakjespieten zijn alweer hard aan het werk om alle sinterklaascadeaus voor 5 december in huis te hebben. Volgens verschillende speelgoedleveranciers van Sinterklaas zijn de pieten dit jaar vooral op zoek naar constructief speelgoed. Lego auto’s, vrachtwagens en vliegtuigen doen het goed in de zak van Sinterklaas. Maar ook de playmobil school en boerderij zijn erg populair.

Ook interactief en educatief speelgoed is in trek. Zo laten veel pieten hun oog vallen op de nieuwe V.Smile Motion console. Dit computerspel laat kinderen leren en bewegen tegelijkertijd. Ook computerspelletjes blijven het goed doen.

Veder zijn gezelschapsspelletjes gewild. Veel pieten kiezen voor familiespelletjes die in een nieuw jasje zijn gestoken zoals Monopoly 3D. Ook speelgoed van bekend films zoals Star Wars, Cars en tekenfilmfiguren als Hello Kitty zijn populair.

Boeken blijven ook een geliefd sinterklaascadeau. Wat erg opvallend is, is dat Barbie dit jaar niet tot de meest populaire cadeaus voor 5 december behoort.