Top
  >  Relatie   >  6 redenen om elke dag seks te hebben met je man

Redenen elke dag seks hebben met man
Elke dag seks met je man klinkt misschien als onhaalbaar, maar zo’n opgave is het eigenlijk helemaal niet. Zeker niet als je kijkt naar de onderstaande 6 redenen om elke dag seks te hebben met je man.

Toen jij en je partner net samen waren, konden jullie niet van elkaar afblijven. En dan word je mama en verandert alles. Aan het einde van de dag ben je zo uitgeblust dat je niets anders wilt dan voor de tv zitten. Daarnaast is de kans groot dat je door de zwangerschap onzeker bent over je lichaam. Seks raakt door deze redenen op de achtergrond en opeens realiseer je je dat het al weken geleden is.

Maar hebben we het echt zo druk met de afwas en het dweilen van de vloer dat we geen tijd kunnen vrijmaken voor een speciaal moment? Nee, want elke dag seks met je man zorgt ervoor dat jullie relatie zowel op lichamelijk als emotioneel vlak een boost krijt. Dus breng vanavond de kinderen naar bed, laat de afwas voor wat het is en vindt die man terug waarop je ooit zo verliefd werd.

 1. Je bent meer dan alleen moeder

  Het verschonen van luiers, baby eten in je haren en spuug en vlekken op je kleren kunnen ervoor zorgen dat je vrouwelijkheid als sneeuw voor de zon verdwijnt. Vergeet alleen niet dat je meer bent dan alleen een kok, schoonmaakster, oppas, speelmaatje en manusje-van-alles. Want je bent en blijft een vrouw! Door een zwoele kus of als je eenmaal in zijn veilige armen ligt, krijgt jouw vrouwelijkheid weer een opleving.

 2. Seks verlicht stress

  Als moeder krijg je bij het ontbijt al een bordje stress voorgeschoteld. Als diep ademhalen je dan ook niet meer ontspant is seks de uitkomst. Tijdens de daad maakt je lichaam dopamine aan en deze stof helpt je ontspannen en maakt je blij. Een vrijpartij heeft een stress verlagende werking en is een betere optie dan met het servies gooien of de vuilnisbakken in de straat toetakelen.

 3. Als je een echte man wilt, behandel hem dan ook zo

  Natuurlijk hoef je je niet te gedragen als een jaren 50 huisvrouw, maar mannen hebben wel degelijk zorg en liefde nodig. Ze moeten simpelweg worden gevoed, ze moeten worden gewaardeerd en ze hebben seks nodig. Bedank hem na een lage dag werken met een knuffel, lekker eten en laat hem genieten van je naakte lichaam. Hierdoor voelt hij zich gewaardeerd en het zal je verbazen wat een goede man doet voor een goede vrouw die hem liefde geeft.

 4. Seks maakt je jonger

  Een actief seksleven zorgt ervoor dat je 7 jaar jonger lijkt. Tijdens seks worden groeihormoon aangemaakt waardoor er minder rimpels ontstaan en door de bloedsomloop krijgt je huid een mooie glas. Daarnaast verbrand je door de lichaamsbeweging ook nog eens calorieën. Kortom, seks is het ideale wondermiddel als je door je hectisch leven niet al te veel tijd aan je uiterlijk kunt besteden.

 5. Dagelijks moment alleen voor jullie

  Herinner je nog die jongen die je hart als een razende liet kloppen? Waarvan je hoopte dat hij je zou terugbellen en dat ook deed? Hij is er nog steeds. Na al die stressvolle werkdagen, stapels rekeningen en gekibbel over de opvoeding is dat alleen makkelijk om te vergeten. Elke avond als de kinderen in bed liggen is er een kans om hem terug te vinden.

 6. Seks is simpelweg leuk

  Waarom zouden we zo makkelijk één van de goede dingen in het leven opgeven? Je hoeft je absoluut nies schuldig te voelen als je behoefte hebt aan seks of bang te zijn dat je verandert in een nymfomane. Seks brengt jullie dichter bij elkaar en het zorgt voor de nodige spanning in je relatie. Daarnaast is het ook gewoon leuk, fijn en lekker.

Bron: Meg in Progress