Top
  >  Relatie   >  6 relatieproblemen en de oplossingen


Als je een relatie hebt, is de buit al binnen. Althans, dat denken veel mensen, maar je moet hier mee oppassen. Jouw vriend kan je altijd nog verlaten. Wil je dit voorkomen? Dan vind je hier oplossingen voor 6 relatieproblemen die vaak voorkomen.

Jullie zijn stapelverliefd of al jaren samen en niets kan jullie relatie nog kapot maken! Klinkt perfect, maar helaas is het allemaal niet zo simpel. Jullie kunnen overigens beide nog altijd verliefd worden op een ander, al heb je nu een relatie met elkaar. Daarom is het belangrijk om je relatie niet te verwaarlozen! Dit gebeurt vaak door de kleinste dingetjes, meningsverschillen en verwachtingen. Wil je dit voorkomen? Houd dan rekening met de volgende relatieproblemen die echte relatiekillers zijn.

Trouwen

Jij wilt trouwen en hij moet er niet aan denken. Een groot verschil in het toekomstbeeld, wat jullie relatie flink kan verpesten. Jij bent teleurgesteld en hij krijgt het al benauwd als hij het woord bruiloft hoort vallen! Is hij overgehaald? Dan kan het feit dat jullie nu man en vrouw zijn, jullie relatie ook flink overhoop gooien. Jullie gedragen je als een saai, oud en getrouwd stel. Maar onthoud: omdat jullie getrouwd zijn, hoeven jullie je niet burgerlijk te gedragen! Niet alle getrouwde stellen wonnen in een rijtjeshuis, rijden in een stationwagen en hebben 3 kinderen en een labrador!

Praten over ex

Praten over je ex schijnt een grote relatiekiller te zijn. Jouw vriend is vast ook niet erg geïnteresseerd in alle verhalen over je ex. Houd het dan ook lekker voor je! Jij hoeft ook niet alles te horen over zijn vorige relatie.

Uiterlijk

Vroeger trok je nog de meest sexy lingeriesetjes aan, maar tegenwoordig kruip je in een huidskleurige omaonderbroek tegen je vent aan. Daar wordt hij vast niet heel gelukkig van. Natuurlijk is het belangrijk om lekker jezelf te kunnen zijn, maar je sexappeal hoeft dan natuurlijk niet naar een dieptepunt te zakken.

Te close

Jullie zijn echt onafscheidelijk. Jullie brengen ieder weekend met zijn tweeën door, hij gaat nooit uit met de mannen en het de laatste keer dat jij met je vriendinnen bent wezen winkelen is maanden geleden. Is dit het geval? Pas er dan op dat jullie niet eindigen als broer en zus! Of nog erger, als een onafscheidelijk stelletje in uniseks kleding! Zorg ervoor dat jullie allebei een eigen leven hebben en wel twee individuen blijven!

Sleur

Opstaan, kinderen naar school brengen, werken, kinderen ophalen, boodschappen doen, schoonmaken, koken, eten, tv kijken, slapen. Alles loopt op rolletjes, maar iedere dag is hetzelfde. Ontzettend saai natuurlijk! Probeer daarom af en toe de sleur te doorbreken door onverwachts elkaar te verrassen, een vakantie te boeken of samen uit eten te gaan.

Gedragen als een vent

Boeren en winden laten, smakken, puistjes uitknijpen en neuspeuteren in zijn bijzijn van je vriend kan echt niet! Al zijn jullie al jaren samen, het is voor veel mannen een echte afknapper.

post a comment