Top
  >  Relatie   >  Scholen waar je kunt leren pijpen

Cursus pijpen
Altijd al gedacht dat jouw pijpvaardigheden nog een beetje bijgeschaafd kunnen worden? Dan kun je nu terecht op de orale seks school, inderdaad een school waar je leert pijpen.

Seksacademies waar vrouwen een cursus pijpen kunnen volgen zijn in Rusland een groot succes. De speciale school opende als eerste de deuren in Moskou en sinds kort zit er ook één in Sint Petersburg. Omdat veel leerlingen getrouwd zijn met Spanjaarden of Italianen, heeft de directrice Ekaterina Liubimova besloten om nu ook 2 scholen te openen op het Spaanse Ibiza en Tenerife.

Pijpen en andere vakgebieden

Maandelijks halen zo’n 1.000 vrouwen hun certificaat aan de Seks.rf sex academies. Naast pijpen wordt er tijdens de lessen ook aandacht besteed aan plezierig anale seks, de honderd beste sekstechnieken en het mannelijk orgasme. “De vrouwen, en natuurlijk de mannen, zijn erg blij met wat ze hebben geleerd,” laat Ekaterina Liubimova weten.

Studentes betalen ongeveer 100 euro voor een drieënhalf uur durende cursus. Tijdens de les zijn mannen, camera’s en mobiele telefoons streng verboden, meldt The Local.