Top
  >  Relatie   >  Eerst school waar je kunt leren beffen

Befschool
In Rusland hebben ze een school waar je kunt leren pijpen. In navolging hiervan is er nu in Nederland een school waar je kunt leren beffen.

Op Befschool.nl leer je de kunst van cunnilingus. De meeste vrouwen houden van orale seks, maar niet elke man beheerst de vaardigheden van cunnilingus ofwel beffen. Het is spannend om het vrouwelijke lichaam te ontdekken. Voor beide partners kan het alleen frustrerend zijn als hij niet weet wat hij doet en niet weet hoe hij moet communiceren om erachter te komen wat zij lekker vindt.

Afgelopen september schrijven we een artikel over een school in Rusland waar vrouwen kunnen leren pijpen. Binnen 24 uur werd dit artikel meer dan 20.000 keer gedeeld en ruim 50.000 keer gelezen. Vervolgens werd het artikel geblokkeerd door Facebook, maar het zette ons aan het denken. Zou er in Nederland belangstelling zijn naar een vergelijkbare opleiding.

Wij namen contact op met verschillende seksuologen die ons vertelden dat er in Nederland meer behoefte was naar een cursus cunnilingus. Uit onderzoekt blijkt dat 12 procent van de mannen de clitoris niet weet te vinden. 89 procent weet het verschil niet tussen een clitoris en een clitorishoed en slechts 46 procent van de mannen vraagt zijn sekspartner wat zij lekker vindt. Hierdoor werd het idee van Befschool.nl geboren waardoor het nu mogelijk is om de juiste technieken en vaardigheden te leren voor cunnilingus.