Top
  >  Relatie   >  Seksspeeltjes voor penetratie

Willen jij en je partner jullie grenzen verleggen in de slaapkamer? Willen jullie gaan experimenteren om zo de spanning tussen de lakens hoog te houden? Dan zijn er diverse seksspeeltjes die hierbij uitkomst kunnen bieden. Van BDSM artikelen voor ruige rollenspellen tot vibrators en dildo’s. Of wat dacht je van een voorbinddildo waarmee mannen en vrouwen gepenetreerd kunnen worden? Er zijn diverse seksspeeltjes verkrijgbaar die penetratie mogelijk maken dan wel de penetratie nóg leuker maken. 

Verschillende soorten voorbinddildo’s

Zou jij als vrouw zijnde in bed graag de rol van de man op je willen nemen? En staat jouw partner open voor anale penetratie? Dan kan een strapon uitkomst bieden. Dit is een voorbinddildo die anale- of vaginale penetratie mogelijk maakt. Dit seksspeeltje is ook een uitkomst voor lesbische stellen die het gevoel van penetratie missen. De voorbinddildo kun je eenvoudig om je middel heen bevestigen. Het is een harnas waaraan je de dildo bevestigt. Er zijn verschillende uitvoeringen van de voorbinddildo te verkrijgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele voorbinddildo die anale- en vaginale penetratie tegelijkertijd mogelijk maakt. Je kunt ook nog kiezen voor een strapless voorbinddildo of een voorbinddildo met zuignap. Met welke voorbinddildo gaan jullie de seksuele spanning in de slaapkamer opvoeren?

Penishuls tijdens penetratie gebruiken

Ben jij als man zijnde onzeker over de lengte of de dikte van je penis? Ervaar je erectieproblemen? Of bereik je gedurende de penetratie altijd al heel snel het hoogtepunt? Dan kan in al deze gevallen een penis sleeve uitkomst bieden. Wat dit seksspeeltje inhoudt, valt eigenlijk al uit de terminologie op te maken. Het is een huls die je om je penis heen schuift. Dit speeltje wordt dan ook wel de penishuls genoemd. Je kunt het zien als een verlengstuk van je penis. Het biedt uitkomst als je onzeker bent over het formaat van jouw eigen penis. Je kunt met deze penishuls jouw partner optimaal stimuleren. Een penishuls kan in diverse situaties uitkomst bieden. 

Seksspeeltjes voor mannen en vrouwen

Vaak wordt er gedacht dat seksspeeltjes enkel voor vrouwen zijn. Men is in de veronderstelling dat alleen de dildo en de vibrator onderdeel uitmaken van het seksspeeltjesaanbod. Maar niets is minder waar. Er is inderdaad een heel groot aanbod seksspeeltjes voor vrouwen online verkrijgbaar. Maar ook mannen kunnen het masturberen voor zichzelf spannender maken. Er zijn namelijk masturbators verkrijgbaar. Dit zijn seksspeeltjes voor mannen waarmee echte penetratie kan worden nagebootst. De speeltjes zijn vormgegeven als het vrouwelijk geslachtsdeel. Willen jullie als koppel in de slaapkamer gaan experimenteren? Dan is dat ook mogelijk dankzij het grote aanbod sekspeeltjes voor koppels.