Top
  >  Relatie   >  Sexy kerstcadeaus voor mannen


De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het al gauw weer tijd is om kerstinkopen te doen, waaronder het cadeau voor je partner. Wil je hem iets geven dat hij niet snel zal vergeten, kijk dan eens naar de onderstaande voorbeelden van sexy kerstcadeaus voor mannen.

In een eerder artikel heb je al veel kerstcadeautips kunnen lezen, speciaal voor mannen. Toch is het dit jaar misschien wel leuk, om hem een keer wat anders te geven dan parfum of een nieuw horloge. Wat dacht je bijvoorbeeld van een opwindende ervaring, waardoor hij zich deze kerst nog jaren zal herinneren. Met de hieronder genoemde sexy kerstcadeaus voor mannen is dat in ieder geval gegarandeerd.

Massage

De feestdagen kunnen heel wat stress opleveren. Het is daarom geen gek idee, om je partner een massage als kerstcadeau te geven. Dit kun je laten doen door een professional, maar het is natuurlijk een stuk leuker als je zelf met hem aan de slag gaat. Zorg voor een ontspannen omgeving, met kaarslicht en eventueel muziek. Draag een mooi lingeriesetje, het liefst met een kerstthema en geef hem een massage die hij nooit zal vergeten.

Seksspelletjes

Wil je dit jaar echt een spannende en opwindende kerst beleven, doe dan wat sekspelletjes met je partner. Wat dacht je van erotisch dobbelen of misschien is het een idee om wat nieuwe Kamasutra standjes uit te proberen. Als je het echt kerst gerelateerd wilt maken, kun je bijvoorbeeld een rollenspel doen waarbij hij de stoute Kerstman is en jij het elfje. Kortom, er is genoeg te bedenken om dit jaar van de feestdagen een onvergetelijke ervaring te maken.

Striptease

Een ander sexy kerstcadeau dat jij je man kan geven, is een striptease. Kies van te voren bijpassende muziek uit en hul je in een verleidelijke outfit, een tikkeltje trashy mag. Om het extra spannend te houden, kun je wat meer laagjes of accessoires dragen. Op deze manier duurt de striptease wat langer en zal hij er extra van kunnen genieten. Ben je wat verlegen om dit te doen, dan kun je misschien beter eerst een paar keer oefenen in de spiegel. Het is namelijk geen leuk cadeau, wanneer jij je er ongemakkelijk bij voelt.

Seksfantasieën

Elke man heeft wel bepaalde seksfantasieën, waarvan hij maar al te graag wilt dat ze vervuld worden. Je kunt hem daarom een speciale ervaring geven door een van deze fantasieën werkelijkheid te maken. Zoek wel iets waar jij je ook prettig bij voelt. Vind je de ideeën waarmee hij komt toch iets te heftig, probeer dan tot een compromis te komen of stel een van jouw seksuele fantasieën voor.

Romantisch weekendje weg

Iets wat eigenlijk altijd wel bevalt, is een romantisch weekendje weg. Dit kan bijvoorbeeld een nachtje in een mooi luxe hotel zijn of misschien wel slapen onder de sterrenhemel. Vergeet natuurlijk niet om sexy lingerie mee te nemen en eventueel wat seksspeeltjes of andere dingen die het weekend extra intiem kunnen maken. Een ding is zeker, op deze manier kun je hem een kerstcadeau geven dat hij zich nog lang zal herinneren.

Ondeugende kiekjes

Ben jij niet bang om in onthullende outfit of zelfs zonder kleding voor de camera te poseren, dan kun je jouw partner misschien wel een paar ondeugende kiekjes cadeau doen. Deze kun je door een professional of vriendin laten maken, maar je kunt hem het uiteraard ook zelf laten doen. Om er wat extra kerstgevoel aan te geven, kun je bijvoorbeeld speciale lingerie aandoen of een kerstmuts dragen. Let er wel op dat de foto’s niet tussen de familiekiekjes bellanden, want dat is natuurlijk niet de bedoeling.