Top
  >  Relatie   >  Signalen dat hij toekomst ziet in jullie relatie


Je bent al een tijdje samen met een wel erg leuke man, maar hoe weet je nou zeker dat hij jou net zo leuk vindt als jij hem. Want aan welke signalen is te merken dat hij toekomst ziet in jullie relatie?

Klinkt het zinnetje mannen komen van Mars en vrouwen van Venus jou ook niet erg bekent in de oren? We kunnen mannen hints geven tot we er bij neervallen, maar begrijpen doen ze ons meestal niet en vise versa. Daarom vind je hier signalen die erop wijzen dat hij toekomst ziet in jullie relatie. Kortom, is je vriend al klaar om de volgende stap te zetten?

Rondslingerende spullen

Zijn spullen liggen bij jou en hij heeft je pas geleden zijn extra setje sleutels gegeven. Veel duidelijker kan het niet worden dat deze man toekomst ziet in jullie relatie. Liggen ook al zijn scheermes en tandenborstel bij jou in de badkamer en heeft hij zelfs al een eigen la? Dan kan dit weleens het moment zijn om over samenwonen beginnen!

Interesse tonen

Hij toont interesse in je en meer dan dat, hij lijkt echt toegewijd. Zo belt hij je om te vragen hoe je dag ging en niet per se om af te spreken. Hij onthoudt wanneer je die belangrijke bespreking hebt of die afspraak in het ziekenhuis en vraagt vlak erna aan je hoe het ging. Een duidelijk signaal dat hij toekomst ziet in jullie relatie.

Praten over toekomst

Hij praat met je over jullie toekomst.Samenwonen, trouwen of een gezinnetje stichten zijn onderwerpen waar je vriend vaak zelf over begint. In ieder geval is het heel belangrijk om het over de toekomst te hebben voordat jullie grote stappen gaan zetten als samenwonen. Het is belangrijk om te weten of jullie bijvoorbeeld allebei kinderen willen.

Roddelen over jou

Dat mannen niet roddelen is een fabeltje. Heeft hij het regelmatig met zijn vrienden of familie over jou? Dan is de kans groot dat deze kerel erg serieus met je is. Zorg daarom dat je goed contact hebt met zijn vrienden zodat je makkelijk te weten kunt komen of je vriend vaak over je praat.

Voorstellen aan familie

Het is een erg duidelijk signaal als je vriend je voorstelt aan zijn familie. Wanneer hij je introduceert aan zijn ouders kan je met 100 procent zekerheid stellen dat hij het echt met je meent. Twijfel je nog, verplaats je dan even in zijn schoenen. Zelf neem je toch ook niet een man mee naar je vader en moeder als je geen serieuze bedoelingen met hem hebt?