Top
  >  Relatie   >  Single moeder met borstkanker krijgt droombruiloft cadeau

Moeder borstkanker bruiloft 04
Toen 36-jarige Netis Negron hoorde dat haar borstkanker was uitgezaaid naar haar botten, besloot ze om met volle teugen van het leven te gaan genieten. Zo wilde de single moeder dolgraag trouwen en daarom kreeg zij een bruiloft cadeau.

7 jaar gelden werd bij Netis, uit de Amerikaanse staat Arizona, borstkanker ontdekt. De ziekte is inmiddels verspreidt naar haar botten waardoor de moeder van 3 zonen niet weet hoelang ze nog te leven heeft. Al haar hele leven wilde de vrouw dolgraag trouwen. Dus besloot ze, ondanks dat er geen man in haar leven is, dat het tijd werd voor een bruiloft.
Moeder borstkanker bruiloft 02
Moeder borstkanker bruiloft 01
Haar trouwjurk, bloemen en locatie kreeg Netis allemaal cadeau. Haar vriendin fotografe Laura Gordillo maakte prachtige foto’s waarop de bruid te zien is met haar 9-, 11- en 16-jarige zoon, andere familieleden en beste vrienden. Ze liet de foto’s niet alleen voor zichzelf maken, maar wilde ook dat haar kinderen een prachtige foto hebben waarop ze geen zieke moeder zien.

Moeder borstkanker bruiloft 03
Voor Netis was de dag een lang gekoesterde droom. “Ik kan niet uitdrukken hoe kort het leven is en hoe belangrijk het is. Als je ziek bent, zie je het leven anders. Ik denk dat iedereen het leven zo moet zien. Je moet niet wachten tot slechte tijden, als het te laat is. Leef je leven ten volle, alsof het de laatste dag is. Want je weet maar nooit,” vertelt de bruid aan ABC News.

Foto’s: Laura Gordillo