Top
  >  Relatie   >  Stel trouwt 109 keer en verbreekt wereldrecord

Stel trouwt 109 keer
Er wordt vaak gezegd: je trouwt maar één keer in je leven. Maar dat dat niet altijd opgaat, bewijzen Lauren en David Blair. Het stel trouwde maar liefst 109 keer en verbreekt daarmee het wereldrecord.

Het wereldrecord van het meeste aantal huwelijken met dezelfde persoon stond sinds februari 2001 op 58. Lauren en David Blair, uit de Amerikaanse staat Tennessee, hadden dat record gevestigd, maar vonden dat het nog beter kon. Het koppel verbrak dan ook hun eigen wereldrecord door elkaar onlangs voor de 109ste keer het jawoord te geven.

Lauren en David bij hun eerste huwelijk in 1984

Lauren en David bij hun eerste huwelijk in 1984

In 1984 trouwden Lauren en David voor de allereerste keer in Los Angeles. Omdat de ouders van de bruidegom er niet bij konden zijn, deden ze het voor hen nog eens over. Hierna kregen ze een bon om gratis te trouwen in Las Vegas. Na 3 bruiloften hadden ze de smaak zo te pakken, dat ze graag een wereldrecord wilden vestigen.

In 30 jaar tijd huwden het stel op de meest uiteenlopende plaatsen. Voor hun 45ste bruiloft beloofden ze elkaar eeuwige trouw in de Graceland Chapel in Memphis. De 50ste ceremonie werd gehouden in theater in Nashville en stond in het teken van Romeo en Julia. Voor hun 100ste huwelijk vertrok het stel naar Honolulu in Hawaii.

Lauren en David Blair Elvis bruiloft

De inmiddels 63-jarige Lauren en 61-jarige David hebben geen kinderen en veel vrije tijd waardoor ze al hun aandacht kunnen schenken aan hun trouwerijen. “Ik vind het geweldig als mijn man me in de ogen kijkt en zegt dat hij voor altijd van me zal houden. Dat is een ontroerend moment. Want hoeveel mannen ken je die meer dan één keer met dezelfde vrouw zouden trouwen?”, laat Lauren weten aan Today News.

Foto’s van Lauren en David Blair