Top
  >  Relatie   >  Stel trouwt onderwater in de Maldiven

Stel trouwt onderwater Maldiven
Trouwen kan tegenwoordig bijna overal. Een Engels stel besloot daarom dan ook grootst uit te pakken en trouwde onderwater in de Maldiven.

De 63-jarige Chris Wright en zijn 58-jarige vrouw Janet uit het Engelse Cottingham waren al 20 jaar samen toen ze gingen touwen. Omdat ze allebei ervaren duikers zijn, koos het stel ervoor om de ceremonie onderwater te houden in de Malediven. Voor de plechtigheid was op zo’n 12 meter diepte in zee een romantische ruimte gecreëerd met een schommel en bloemen.

Stel trouwt onderwater

Zoals het een echte bruid en bruidegom betaamd droeg Janet een trouwjurk en Chris een kostuum. Onder het oog van vrienden en familie gaven ze elkaar het jawoord. Met hun zuurstofmaskers op was het alleen een beetje lastig om ja te zeggen. Daarom gebruikte ze een bordje waar de tekst al op geschreven stond.

Na de bijzondere ceremonie werd het echtpaar opgehaald door een catamaran met daarop just married. De boot bracht hun naar het Centara Grand Island. Hier verruilde het echtpaar hun natte kleding voor een droge outfit en werd er getoost met champagne en taart.

Foto’s van Caters