Top
  >  Relatie   >  Tekens dat je nog niet klaar bent om te daten


Je relatie is al een tijdje uit, dus tijd om weer eens te gaan daten. Toch? Als je nog niet over je ex heen bent, kun je beter nog even wachten. Maar hoe weet je of je echt over hem heen bent? Vrouwblog geeft je 4 tekens die erop wijzen dat je nog niet klaar bent om te daten.

Een gebroken hart is niet zo snel weer gelijmd. Als je een paar keer met nieuwe man af hebt gesproken, maar het voelt niet lekker, is de kans groot dat je nog niet over je ex heen bent. Of misschien ben je nog niet helemaal jezelf, na een tijd verdriet te hebben gehad. Hieronder staan nog meer tekens die erop wijzen dat je nog niet klaar bent om weer te gaan daten.

Praten

Tijdens gesprekken met vriendinnen, familie, collega’s en wie dan ook, komt het gesprek na een paar minuten meestal uit op jouw ex. Niet alleen in gesprekken, maar ook in je eigen gedachten en zelfs in je dromen komt hij nog vaak voorbij. Het is duidelijk dat je nog niet over hem heen bent. Het is niet eerlijk om nu te beginnen met daten, want je zit duidelijk nog met je hoofd bij je ex.

Spullen

Die foto van jullie samen, heb je inmiddels verscheurd. Maar zijn T-shirt dat nog bij jou ligt, die schelp die hij voor je meenam van zijn dagje strand en het afhaalmenu waar jullie samen vaak van bestelden, heb je nog wel ergens liggen. Ook kom je nog vaak op de plaatsen waar jullie samen heen gingen. Dit zijn allemaal tekens die erop wijzen dat je nog behoorlijk aan je ex vast zit en nog lang niet klaar bent met hem.

Vergelijken

Elke man waar je een gesprek mee hebt, vergelijk je een beetje met je ex. Hij was liever, stoerder, gespierder en ook veel grappiger. Vergeet niet dat je ex ook minpunten had en stop met vergelijken. Iedereen is anders. Als je blijft vergelijken, zul je die leuke man waar je mee uit eten bent nooit een kans gunnen.

Mannen

Misschien denk je nadat je relatie uitging dat alle mannen vreselijk zijn. Of ben je nog steeds ontzettend boos dat je ex het waagde om je te dumpen. Allebei redenen om nog even te wachten met daten. Als je een afspraakje hebt, maar van te voren al denkt dat ook deze man een waardeloze sukkel is, heeft dit natuurlijk geen zin.