Top
  >  Relatie   >  Top 5 foute mannen
a

foute man
Foute mannen wie kent ze niet, maar nog belangrijker hoe herken je ze op tijd! Foute mannen, je bent ze vast wel eens tegen gekomen.

De ene laat je zitten op jullie eerste afspraakje, de ander praat alleen maar over zichzelf en de derde sms’t met zijn ex. Dit is duidelijk het gedrag van de foute man.

Omdat geen enkele vrouw blij wordt van een relatie met een foute man, stelde wij een top 5 op met foute mannen. Hoewel er waarschijnlijk meer soorten foute mannen bestaan, kun je ze over het algemeen toch plaatsen in deze 5 types. Daarom dames, sla deze beschrijving op in je hoofd en vermijdt dit soort mannen.

Type 1: De egoïst
De egoïst denkt alleen maar aan zichzelf. Je herkent hem aan het volgende gedrag: hij kiest het restaurant, hij kiest de film, hij kiest hoe laat jullie afspreken, kortom hij besluit alles. Daarnaast is dit type man meestal ook heel erg weg van zichzelf en praat hij graag over, juist ja, zichzelf. Jij bent er alleen maar om aandachtig te knikken, maar praten hoef niet.

Type 2: De allemansvriend
Voor dit type man zijn vrienden het allerbelangrijkst. Niks samen romantisch dineren, maar uit met een hele groep vrienden is zijn definitie van een date. Deze man heb je nooit voor jezelf er is altijd wel een vriend waarmee hij kan afspreken. Natuurlijk kun je gezellig samen met zijn vrienden op stap. Het vervelende is alleen, eenmaal in de kroeg is hij jou zo vergeten en heeft hij alleen maar oog voor zijn vrienden.

Type 3: Het moederskindje
Het moederskindje is, zoals de naam al doet vermoeden, idolaat van zijn moeder. Zijn moeder is de vrouw van zijn leven. Deze nummer 1 plek is moeilijk door jou te veroveren. Mocht het je om de één of andere reden wel lukken, houd dan in je oren geknoopt dat jij een toekomst tegemoet gaat met een zeer dominante schoonmoeder. Je herkent het moederskindje aan zinnen als “mijn moeder zegt….” en “mijn moeder doet….”

Type 4: De gierigaard
Dit type man kan maar moeilijk van zijn centjes af. Op jullie eerste afspraakje neemt hij je mee naar een goedkoop tentje en parkeert kilometers verder op, omdat hij daar geen parkeergeld hoeft te betalen. Eigenlijk zou hij het liefst hebben dat jij het eten betaalt, kijk er dan ook niet van op als hij voorstelt om de rekening te delen. Let op, mannen die in het begin al heel gierig zijn beloven weinig goeds voor de toekomst. Ga er maar vanuit dat hij altijd je verjaardag, kerstmis en valentijnsdag vergeet.

Type 5: De eeuwige ex
De eeuwige ex herken je aan het feit dat hij zijn hele lijst met ex-vriendinnen opsomt. Daarnaast staan al deze dames ook nog eens in zijn mobile telefoon en belt en sms’t hij regelmatig met ze, zelfs ‘s nachts. Deze man is niet op zoek naar een serieuze relatie, maar naar een paar vriendinnen waar hij god mag weten wat mee doet.