Top
  >  Relatie   >  Trouwen in een club


Tegenwoordig kiezen steeds meer stellen ervoor om te trouwen in een club. Deze bijzondere trouwlocatie is voor echtparen in spé die het groot aan willen pakken of echte feestfanaten zijn.

Zijn jullie allebei een stel feestbeesten en willen jullie de trouwdag ook groots aanpakken? Kies er dan voor om te trouwen in een club. Bij een aantal clubs kun je de huwelijksplechtigheid in het pand zelf laten plaatsvinden, maar je kunt er ook voor kiezen om een spetterende receptie in een club te geven. Hieronder lees je op welke bijzondere trouwlocaties dit allemaal mogelijk is.

Almere – The Party Factory

Dit feestcentrum bestaat uit meerdere zalen die aan elkaar gekoppeld zijn. Zo lijkt de ruimte niet zo leeg als je tijdens de huwelijksvoltrekking geen 250 mensen uitnodigt, want zoveel mensen passen er in The Party Factory. Nadat jij en jouw partner elkaar het jawoord geven, kunnen jullie uiteraard ook hier een swingende receptie geven.

Amsterdam – Harbourclub The Lighthouse

Harbourclub The Lighthouse is gelegen aan het Markermeer. De huwelijksplechtigheid kun je op een schip laten plaatsvinden, geregeld door de club zelf. Uiteraard geven jullie na afloop de receptie of diner in de club.

Amsterdam – Jimmy Woo

Jimmy Woo is een luxe club en lounge vlakbij het Leidseplein. Nog niet zo heel lang is dit ook een officiële trouwlocatie. De lounge is op de bovenste verdieping en biedt plaats aan 250 personen. Wil je het groter aanpakken, kies dan voor de club waar 350 gasten in kunnen.

Amsterdam – Odeon

Odeon is gelegen aan de Amsterdamse Singel en heeft verschillende zalen ter beschikking. Voor een intieme plechtigheid kun je kiezen voor een klein zaaltje, maar Odeon heeft ook de mogelijkheid om een grotere zaal te verhuren. Als je het dan echt groot wil aanpakken, kun je ook heel de club afhuren.