Top
  >  Relatie   >  Trouwen in het bos


Eén van de meest romantische dagen uit jouw leven is toch wel de trouwdag. Waarom zou je deze dag niet nog meer romantiek en intimiteit geven door te kiezen om te trouwen in het bos.

Met het vogelgefluit, het ruizen van de wind en de schitterende natuur is een bos een hele mooie plek om elkaar het jawoord te geven. Helaas mag je niet overal in het bos trouwen. Daarom heeft Vrouwblog een aantal mogelijkheden neergezet waar je dit kunt doen, of waar je aan de bosrand kunt trouwen.

Losser – Oever van de Dinkel

De hele gemeente Losser is aangewezen als trouwlocatie, je kunt dus overal trouwen. Zo kun je ervoor kiezen om in het huwelijksbootje te stappen aan de oever van de Dinkel. Om de hapjes en drankjes te regelen, huur je een cateringbedrijf in. Het nadeel van deze trouwpartij, is dat het weer onverwachts kan tegenvallen.

De Lutte – Restaurant Paviljoen ’t Lutterzand

Ook dit paviljoen is aan de Dinkel, aan natuurgebied Lutterzand. Restaurant Paviljoen ’t Lutterzand beschikt over diverse zalen voor verschillende hoeveelheden mensen. Ook is er een speeltuin waar je de kinderen kunt laten spelen, terwijl de ouders aan het genieten zijn van jullie trouwdag.

Overberg – Brasserie de Holle Boom

Deze brasserie ligt aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Hier kun je elkaar het jawoord in een oude boerderij geven. Een bijbehorend grasveld ligt aan de bosrand, ook hier kun je trouwen.

Oisterwijk – Hotel/Restaurant/Grand Café Meneer van Eijck

Je kunt er ook voor kiezen om elkaar eeuwige trouw te beloven bij Meneer van Eijck. Dit is een Restaurant/Grand cafè, daarnaast zit hier ook nog een hotel bij met 12 kamers. Zo is de overnachting voor jullie familie ook alvast geregeld.