Top
  >  Relatie   >  Uit het oog verloren geliefden trouwen 63 jaar later

geliefden trouwen 63 jaar later 2
Oude liefde roest niet. Dat geldt zeker voor de liefde tussen Marcella en Johnny Vick. Ze waren elkaars jeugdliefde, verloren elkaar daarna uit het oog en trouwden vervolgens 63 jaar later.

In 1950 leerden de nu inmiddels 79-jarige Marcella en 80-jarige Johnny elkaar kennen. Het stel had op de middelbare school een jaar lang verkering, maar groeide daarna uit elkaar. Allebei gingen ze verder met hun eigen leven. Marcella trouwde met iemand anders en kreeg 3 dochters. Ook Johnny trouwde en kreeg 2 dochters en 2 zonen.

Nadat hun partners waren overleden, en alsof het zo moest zijn, ontmoetten Marcella en Johnny elkaar weer. Een paar jaar gelden liepen ze elkaar tegen het lijf tijdens een schoolreünie, maar afgelopen juni had het koppel pas hun eerste date. Hoewel ze door hun leeftijd een beetje twijfelden, realiseerden ze zich al snel dat ze verliefd waren en dolgraag wilden trouwen.

geliefden trouwen 63 jaar later 4

63 jaar later alsnog getrouwd

geliefden trouwen 63 jaar later
Zaterdag zijn Marcella en Johnny na 63 jaar getrouwd. Het stel gaf het jawoord in aanwezigheid van beide families en vrienden van de middelbare school. Het koppel heeft aan ABC News laten weten dat ze erg verliefd en ontzettend gelukkig zijn.