Top
  >  Relatie   >  5 valentijnscadeaus voor hem


Binnenkort is het weer Valentijnsdag. De perfecte gelegenheid om jouw geliefde weer eens in het zonnetje te zetten. Daarom vind je hier 5 valentijnscadeaus voor hem.

Natuurlijk is een bosje bloemen leuk, maar origineel? Nee, niet echt! Uiteraard weten we ook dat de liefde bij een man door de maag gaat, maar elk jaar dineren, wordt ook weer alledaags. Kortom, het verzinnen van een origineel cadeau valt niet altijd mee. Om je deze keer een handje te helpen staan hieronder een aantal valentijnscadeaus voor hem.

Valentijnsballon

Een Valentijnsballon was leuk toen je nog middelbare school zat, maar die leeftijd heb je nu wel gehad. Ben je toch nog dol op ballonnen? Dan is een ballonvaart misschien wel iets voor jou en je Valentijn! Als je dan toch helemaal in de wolken bent, waarom gaan jullie dan niet letterlijk de wolken in? De kosten voor een ballonvaart variëren van €135 tot €170 en zijn zoal te boeken bij A3 Ballon, BAS Ballonvaarten en Ad Ballon Ballonvaarten.

Eigen magazine

Misschien is je partner meer een echte boekenworm. Dan is een eigen tijdschrift het perfecte valentijnscadeau! Zo kun je op de website Jilster een eigen magazine samenstellen. Je eigen cover, rubrieken en foto’s. Jij bent de hoofdredactrice, dus alles wordt naar jouw wens samengesteld. Houd wel rekening met de levertijd, want je kunt elke week tot zondagavond bestellen. Jouw bestelling kun je dan rond donderdag of vrijdag verwachten. De prijs van een eigen magazine hangt helemaal af van jouw ontwerp, aantal pagina’s en oplages.

Duo massage

Heeft jouw partner een drukke tijd achter de rug en zijn jullie beiden toe aan ontspanning? Geef je geliefde dan een duo massage als valentijnscadeau. Jij en je partner worden tegelijkertijd minimaal 1,5 uur gemasseerd. Jullie kunnen eindeloos genieten en zijn aan het eind helemaal uitgerust. Deze duomassage is verkrijgbaar bij Chokdee massage, The Welness Garden en Van der Linden, Body & Mind Wellness.

Zandvoort circuit

Houd je partner meer van actie? Dan is een dagje rijden op het circuit van Zandvoort een uniek cadeau. Veel bedrijven, zoals Race Planet en Circuit Park Zandvoort, bieden vaak ook een Valentijn arrangementen aan. Tevens zijn er ook speciale cadeaubonnen verkrijgbaar waarmee je iemand een dagje racen cadeau kunt geven.

Een ster

Wil je echt een origineel Valentijnscadeau? Benoem dan een ster naar je geliefde! Allereerst moet je jouw eigen ster registreren via Online Star Register. Heb je dit gedaan, dan ontvang je thuis een cadeaupakket. Hiermee heb je toegang tot de sterrenpagina die jezelf kunt samenstellen door middel van persoonlijke foto’s en video’s. In het pakket zit ook de link, waarbij je jouw eigen ster kan bekijken via Google Sky. Een ster benoemen kost €34,95.