Top
  >  Relatie   >  Van ongeluk naar geluk: steekpartij leidt tot trouwerij

steekpartij leidt tot trouwerij
Gydo Deijbel vond het geluk bij een ongeluk. Tijdens zijn werk raakte de Nederlandse taxichauffeur levensbedreigend gewond bij een steekpartij. Nu is het ongeveer 2 jaar later en gaat hij trouwen met de vrouw die hem verpleegde.

Op 18 november 2012 haalt Gydo Deijbel in zijn woonplaats Hoek van Holland een stel op. Zonder enige aanleiding begint het duo met een mes op de taxichauffeur in te steken. Hij wordt maar liefst 27 keer geraakt en naar het ziekenhuis gebracht waar hij 7 uur lang op de operatietafel ligt. Gydo overleeft de aanslag op het nippertje en moet maandenlang revalideren. Gelukkig overkomt hem in het ziekenhuis ook iets heel moois, hij ontmoet daar zijn grote liefde.

Vandaag trouwt Gydo in kleine, besloten kring met zijn verpleegster. Hij zegt dat ze samen dolgelukkig zijn. “Dat zoiets vreselijks zoiets moois kan opleveren, is natuurlijk geweldig. Onze huwelijksdag brengen we graag in rust door, maar we zijn heel dankbaar voor alle aandacht die aan de zaak wordt besteed. De daders lopen nog altijd vrij rond en moeten gepakt worden”, laat de 23-jarige bruidegom weten aan het AD.